0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
31.01.2024

Чи можна схуднути за допомогою стягуючої білизни?

У світі є безліч методів корекції фігури, що базуються на різних принципах впливу. Одним з найпопулярніших способів схуднути визнана фізична активність, що включає різноманітні спортивні вправи. Також популярні методи косметології та налаштування раціону харчування, спрямовані на покращення обміну речовин та досягнення здорового стану тіла. Але всі ці методи не можуть запропонувати миттєвого вирішення питання, тому, якщо необхідно швидко і продуктивно виправити дрібні недоліки фігури, тут не обійтися без стягуючої білизни.

Основна перевага коригувальної білизни полягає в доступності: її можна використати будь-якої миті, не вимагаючи спеціальної підготовки або не стикаючись з будь-якими обмеженнями. Однак використовувати білизну конкретно з метою схуднення — це неправильна концепція, оскільки її функція обмежується лише тимчасовою візуальною корекцією зовнішнього вигляду фігури. Стягуюча білизна — це корисна річ в гардеробі кожної жінки, яка хоче мати досконалий образ, і щоб отримати від носіння максимальний ефект, пропонуємо розглянути всі особливості.

Чи можна використовувати стягуючу білизну для схуднення?

Схуднути за допомогою таких виробів не вдасться, оскільки цей тип одягу використовується для візуального моделювання силуету. А для його пошиття застосовуються спеціальні тканини із високою еластичністю. Компанія ЕлітоМода використовує у своїх виробах матеріали, в основі яких лежить поліамід — він має відмінну еластичність і міцність. Переваги поліаміду полягають у його здатності стягуватися до первісного розміру, тим самим річ залишається пружною, підтягуючи розслаблені ділянки тіла. Цю тканину часто використовують для пошиття коригуючої білизни для живота, ніг, сідниць та інших частин тіла. Наприклад, стягуюча білизна прибирає живіт на кілька сантиметрів, при цьому залишається практичною і зносостійкою.

Цей метод також допомагає вирішити питання, як швидко прибрати живіт. Результат ґрунтується на тому, що річ щільно обтягує тіло, рівномірно розподіляючи та моделюючи контури талії, підтягує обвислу шкіру. Також відбувається рівномірний розподіл жирових відкладень, що дозволяє отримати гладкий і привабливий силует.

Чим допомагає білизна для корекції жінкам, які знаходять вади у своїй фігурі?

Ефект від ношення стягуючої білизни для повних жінок або для тих, хто прагне ідеалізувати свій образ, різноманітний:

  • Моментальна зміна розміру області тіла, з якою проводиться корекція, — результат може змінюватись до двох розмірів залежно від ступеня утягування.
  • Витончені та гладкі вигини — білизна вдосконалить фігуру в потрібних місцях, роблячи її привабливішою.
  • Впевненість та емоційний баланс – такі речі підходять для носіння на різних заходах, тому що їх можна одягнути під будь-який одяг, дозволяючи почувати себе впевнено та комфортно.
  • Підтяжка живота після пологів — якщо постійно працювати над животом, його формою, він з часом піде, але для досягнення максимального ефекту рекомендується поєднувати процес схуднення з фізичними вправами.

Чи допомагає стягуюча білизна прибрати живіт, якщо його форма не подобається?

З віком, особливо при сидячому способі життя або після пологів, багато жінок замислюються над тим, як прибрати живіт і бока. У таких випадках, важливо чітко позначити, яка саме зона не подобається і підібрати оптимальну білизну з урахуванням сили утягування і розміру.

Серед пропозицій бренду ЕлітаМода велику популярність мають труси із завищеною талією. Такі моделі особливо підходять для жінок, які задаються питанням, як прибрати живіт. Вони створюють гладкий і плавний перехід у зоні гумки штанів або спідниці, тим самим допомагаючи згладити небажаний рельєф на шкірі.

Також гарний результат показують корегуючі панталони, які охоплюють не тільки живіт, а й зону сідниць та стегон. Це робить їх ідеальним вибором для тих, хто носить одяг, в тому числі сукні.

Ще одна популярна модель – це грація-труси. Вони охоплюють більшу частину тулуба, максимально моделюючи та формуючи фігуру. Модельєри ЕлітаМоди достеменно знають, як прибрати висячий живіт. Технологами було розроблено спеціальний крій, який передбачає тканинні вставки різної щільності та сили фіксації, що моделює фігуру підтягнутою та пропорційною.

Чи допомагає стягуюча білизна після пологів, у тому числі після кесарева?

Для молодих мам білизна після пологів відіграє важливу роль у процесі відновлення. Особливо велике значення вона має для тих, хто переніс кесарів розтин. Після операції організм ще повністю не готовий до інтенсивних фізичних навантажень, які рекомендуються для відновлення пружності живота. Тому саме стягуюча білизна після кесаревого розтину допомагає підтримати м'язи в анатомічно правильному положенні і зняти з них навантаження при ходьбі. Правильно підібрані моделі коригувальної білизни в цьому випадку виявляються набагато кориснішими для тіла на відміну від корсетів. Вони не заважають реабілітації організму, мають достатню пружність, щоб не дуже сильно здавлювати живіт, не порушувати кровотік та лімфоток.

Щоб ефективно прибрати живіт після кесаревого розтину, важливо вибирати моделі, які не тільки підтримують, а й м'яко лягають по фігурі, не викликаючи дискомфорту. Така річ здатна зменшити розтяжки на животі завдяки рівномірному розподілу тиску та підтримці.

Часто виникає інтерес, як прибрати живіт після пологів на зовсім. Незважаючи на те, що така білизна не може повністю замінити фізичні вправи або дієту, вона дійсно може допомогти візуально скоригувати фігуру, полегшуючи період відновлення та підвищуючи рівень самовпевненості.

Як вибрати стягуючу спідню білизну під одяг?

Враховуючи, що моделі суконь, що обтягують, можуть значно підкреслити як переваги, так і недоліки фігури, потрібно знати способи, як вигідно скрити живіт під сукнею. Якщо фігура близька до ідеальної, такі сукні будуть виглядати особливо виграшно, проте, якщо є недоліки, на них також буде поставлено акцент. У цих випадках професійно підібрана коригуюча спідня білизна під сукню може стати рішенням, що допомагає надати тілу пружність і змоделювати силует.

Щоб чітко і правильно зрозуміти, чим скорегувати форму живота під сукнею, потрібно врахувати особливості фігури, виділяючи пріоритетні зони корекції. Найчастіше для цих цілей підходять:

Панталони мають додаткову перевагу: вони, як варіант білизни для стегон, що зволікають, зменшують обсяг внутрішньої частини стегна, що запобігає натирання ніг при ходьбі.

Грація особливо часто використовується як білизна під сукню з легкою, вільною спідницею і прилеглим верхом. Вона також підходить для загальної корекції всієї фігури тулуба.

Важливий момент: приміряти сукню рекомендується на одягнуту білизну для корекції, оскільки вона змінить розміри тіла в меншу сторону. В іншому випадку сукня може виглядати занадто великою і не відповідати бажаному образу.

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна