0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
07.09.2023

Як обрати розмір бюстгальтера вдома? - Інтернет-магазин Elitamoda

У вас вдома є сантиметрова стрічка? Тоді вам не доведеться йти на примірку бюстгальтера в магазин нижньої білизни і витрачати свій дорогоцінний час!
Кожна жінка, яка носила бюстгальтер неправильно підібраного розміру, знає, що це може зіпсувати бездоганний образ або, що ще гірше, настрій на весь день, адже це може принести дискомфорт: біль у грудях та спині. Якщо ви володарка розкішних форм, то з цим не варто жартувати. Рішення полягає в пошуку крою та розміру бюстгальтера.

Як визначити розмір бюстгальтера?

Давайте розберемося, як правильно визначити розмір ліфчика, який ви не захочете знімати!
Розмір бюстгальтера, як відомо, коливається між різними брендами спідньої білизни; чашка C в одному магазині може бути чашкою D в іншому, а розмір бюстгальтера може збільшуватися і зменшуватися, наприклад після прання. Найкращий варіант - визначити свій правильний розмір бюстгальтера, вимірявши розміри бюста за допомогою цих простих інструкцій з вимірювання, що забезпечить ідеальну посадку і забезпечить вам надійну підтримку. 
Вимір розміру бюстгальтера може здатися незручною процедурою, але знати свої мірки і зберігати їх у нотатці на телефоні або в будь-якому іншому місці, доступному при купівлі бюстгальтера, полегшить покупку бюстгальтера, особливо для покупців онлайн. Обладнання для вимірювання розміру бюстгальтера мінімальне: все, що вам потрібно, це вимірювальна стрічка і трохи вільного часу. Найкраще те, що знання того, як виміряти ваш бюст, зробить адаптацію до змін у ваших грудях (від втрати або набору ваги, гормональних коливань, старіння, вагітності тощо) набагато менш стресовим!
Одне з головних правил — робити виміри своїх параметрів обов'язково у бюстгальтері (бажано, щоб чашки були без поролону або дубльовані тонким поролоном). Вимірювання слід проводити стоячи рівно, а стрічку тримати строго паралельно підлозі.
Розмір бюстгальтера — це розмір пояса, тобто перші цифри перед буквою, що означає розмір чашки бюстгальтера.
Щоб виміряти розмір пояса, необхідно виміряти обхват свого тулуба під бюстом. Стрічка має бути рівною і дуже щільно прилягати, але не передавлювати шкіру!
Здійснивши виміри - округліть отримане чисто до найближчого цілого числа, яке закінчується на 5 або 0.
Ось це округлене число і буде розміром пояса вашого бюстгальтера.
Наприклад, якщо у вас вийшло 87 см, то округлий ви отримуєте розмір 85, а якщо вийшло 88 см - то розмір бюстгальтера буде вже 90.

Як визначити розмір чашки бюстгальтеру?

Розмір бюстгальтера не повинен бути вигаданим. Завдяки цій статті ми хочемо розповісти, як правильно виміряти розмір легко і неенерговитратно.
Ми бажаємо, щоб біль у плечах, спині та дискомфорт у грудях через погано підібрані розміри бюстгальтерів залишилися в минулому.
Ось кілька ознак того, що ви носите невідповідний розмір бюстгальтера:

  • зморшки на чашках;
  • кісточки ліфа тиснуть з боків ваший грудей;
  • пояс бюстгальтера піднімаєтся нагору;
  • бретелі впиваються у шкіру;
  • бюстгальтер піднимаєтся, коли ви піднімаєте руки.

Переходимо до виміру охоплення грудей.
Оберніть вимірювальну стрічку трохи вільно навколо повної частини грудей на рівні соска. Нагадуємо, що виміри ми робимо в бюстгальтері, стоячи рівно і стрічку тримаємо паралельно підлозі!
Отримане число заокругліть до найближчого цілого числа. Тобто якщо ви отримали 102,3 см - округляємо до 102, а якщо, наприклад, 103,7 см - то до 104 см.
Далі зіставляємо отримані числа (розмір пояса бюстгальтера та обхват грудей) з розмірною таблицею.
Уявимо, що ви отримали такі результати:

  • обхват під грудьми – 85;
  • обхват грудей - 103.

У розмірній таблиці шукаємо розмір 85, а потім спускаємося вниз стовпчиком відповідності чашки. В даному випадку ми маємо розмір чашки бюстгальтера С і, відповідно, наш розмір бюстгальтера — 85С.
Але якщо ви отримали такі результати:

  • обхват під грудьми - 85;
  • обхват грудей - 101.


Рекомендуємо прийняти розмір 85B.
Дякую, що приділили свою увагу. Сподіваємося, що змогли роз'яснити всі моменти правильного підбору розміру бюстгальтера, але якщо у вас залишилися питання — будемо раді проконсультувати вас!

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна