0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
07.09.2023

Як влаштований бюстгальтер пуш ап, історія створення, чим він відрізняється від інших.

Сьогодні майже кожна з нас намагається встигнути за модними тенденціями. У гонитві за стандартами краси дуже часто доводиться використовувати різні жіночі «хитрощі». Однією з них є push-up. Сучасний push-up – це частина конструкції ліфчика, який піднімає груди і надає тілу додаткових об'ємів, навіть при маленькому розмірі чашки.

Історія

Попередниками сучасного push-up були корсети, що здобули свою популярність у XV-XVI столітті. У сучасному вигляді push-up з'явився нещодавно, в 1964 році і став твором модельєра Луїзи Пуар'є для відомого канадського бренду Canadelle.

Push-up у нашому сучасному баченні отримав багато варіацій, наприклад:
• Знімний (вкладається в спеціальну вшивну кишеньку всередині чашки) або литий (формована чашка з подушечкою всередині).
• Матеріал може бути з силікону, поролону, гелевого або пінного (з останніми слід бути обережними, оскільки вони не пропускають вологу, що може призвести до надмірного потовиділення).
• Подвійний чи стандартний. Де подвійним вважається push-up більше 1,5 см завтовшки. Що дозволяє створити спокусливий пишний об'єм з гарною улоговинкою і максимально збільшити розмір навіть зовсім маленького розміру грудей своїми руками.

Жіноча хитрість

Як не крути практично всі жінки вдаються до «якихсь хитрощів», щоб почуватися королевою. Як часом хочеться носити сукні з облягаючої тканини, з незвичайним кроєм і глибоким вирізом. І якщо ви не володарка пишних форм від природи – починаєш ламати голову над вибором бюстгальтера з додатковою підтримкою, push-up вкладками та бічними вставками, щоб приховати небажане, піднявши та підкресливши бажане.

Прекрасним варіантом вважаються вкладиші з поролону, вони не шкодять жіночому здоров'ю, тому що, наприклад, литі варіанти з піни, їх можна вийняти, коли вам не потрібно піднімати бюст і створювати додатковий об'єм.

Ефект push-up бюстгальтера, який правильно підібраний за розміром надасть красивого вигляду і форми під будь-який одяг або відверте декольте сукні. Тут важливо правильно підібрати модель бюстгальтера, враховуючи форму чашечки, що краще підкреслить вашу красу і створять красиву улоговинку. Любіть себе, дорогі дівчата, не забувайте про відчуття легкості та комфорту при виборі найкращої білизни.

Як відрізнити пуш-ап від звичайного бюстгальтера?

У магазинах сьогодні представлено тисячі варіацій бюстгальтерів. Важливо розуміти, що від вибору моделі залежить посадка виробу. Тут також варто враховувати особливості нашої фігури та форму грудей. Так комусь більше підходять погруддя на кісточках, комусь без них. Завжди вибирай варіант максимально комфортний для тебе, одягати який – одне задоволення. І носіння пуш-ап не завжди доцільно, якщо ваші груди немаленького розміру і досить пишні - віддайте перевагу моделям без вкладок пуш-ап, але з кісточками. Звичайний бюстгальтер сяде на великі груди більш виграшно. Якщо ви не любите м'яку чашку – вибирайте ліфчики з чашками повністю або наполовину дубльовані поролоном. Які добре тримають груди і зберігають округлі форми.

Власницям пишних форм, варто утриматися від пуш-апів, але, якщо ви хочете підкреслити свій бюст - подивіться моделі «балконет», вони не будуть піднімати ваші груди, але за рахунок вирізу і правильно підібраного розміру вигляд буде максимально спокусливим.

Моделі без кісточок (бескаркасні) з м'якою (найчастіше бавовняною) чашкою підійдуть для любительок максимального комфорту. У таких бюстгальтерах не передбачено push-up, а іноді відсутні пластикові бічні деталі (які зазвичай служать для додаткової корекції пахвової зони).

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна