0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
10.02.2024

Як визначити розмір грудей для покупки бюстгальтера в інтернет-магазині?

У сучасному світі складно уявити більш зручну покупку, ніж в інтернет-магазині. Ще 100 років тому вважалася фантастикою купівля спідньої білизни, не виходячи з дому. Так як тема бюстгальтера досить інтимна, багато дівчат із задоволенням віддадуть перевагу онлайн замовлення походу в магазин. Але щоб гарний бюстгальтер був ще й комфортним, важливо правильно зробити виміри грудей, спираючись на які підбиратиметься модель потрібного розміру. Зручно, що асортимент бренду Елітамода пропонує нижню білизну для бюста в широкій розмірній сітці з різноманітним вибором стилю.

Якщо у вас ще немає такого досвіду і ви не знаєте, як визначити свій розмір бюстгальтера, рекомендуємо врахувати кілька практичних порад від Елітамода, які докладно опишуть процес. В результаті ви точно знатимете, як визначити розмір бюста.

Які існують способи правильно визначити розміри грудей?

Найбільш легкий спосіб дізнатися оптимальний розмір ліфчика — це вивчити бірку вже наявного бюстгальтера, який був комфортним у носінні не один день. Але як дізнатися розмір грудей, якщо бірка давно зрізана, чи це ваше перше бра в новому стилі? Тоді краще взяти сантиметрову стрічку і зняти мірки самостійно, а після цього звірити отримані показники з таблицею розмірних параметрів. Як правило, така інформація доступна на сайтах виробників нижньої білизни. Рекомендується проводити звірку з даними саме того бренду, який планує купувати.

Компанія Елітамода використовує лекала на основі міжнародної Європейської сітки розмірів жіночої білизни. Це дуже спрощує пошук потрібного варіанту для наших клієнтів, оскільки багато виробників мають свій принцип розмірних параметрів, в яких складно розібратися новачкові.

Європейська розмірна сітка бюстгальтерів з позначенням EU або EUR схожа на українську, де цифра означає розмір пояса ліфчика, а одинарна латинська літера — об'єм чашечки. Однак можна зіткнутися з ситуацією, що у вашому розмірі, наприклад, 75B, немає обраної моделі. У цьому випадку потрібно звернутися до таблиці розмірів грудей та бра з паралельною відповідністю. У ній зазначено, як співвідносяться сусідні параметри, вибираючи які покупниця отримає ідеальну посадку у своїх формах. Оскільки коливання значень паралельних розмірів незначне і коригується фурнітурою, вибравши інший розмір спідньої білизни, згідно з цією таблицею, ви також отримаєте зручне та практичне бра, що відповідає всім очікуванням.

Таблиця суміжних розмірів бюстгальтера

 

Суміжний розмір Ваш звичний розмір Суміжний розмір
65В 70А 75АА
65С 70В 75А
65D 70C 75B
70C 75B 80A
70D 75C 80B
70E 75D 80C
75C 80B 85A
75D 80C 85B
75E 80D 85C
80C 85B 90A
80D 85C 90B
80E 85D 90C
85C 90B 95A
85D 90C 95B
85E 90D 95C

Як визначити розмір бюстгальтера, спираючись на правильні засади його посадки на тілі?

Правильна посадка бюстгальтера на тілі залежить від кількох ключових показників.

  • По-перше, чашки повинні щільно прилягати до грудей без проміжків та складок. Потрібно досягати такого результату, щоб бюст формував рівне коло разом із чашкою білизни. Тобто контур чашки не повинен передавлювати груди або заламуватись усередину.
  • По-друге, пояс бюстгальтера повинен лягати рівно і горизонтально по спині, не піднімаючись нагору і не втискаючись у шкіру, що гарантує рівномірний розподіл підтримки.
  • По-третє, бретелі повинні зручно лягати по плечах, не врізаючись і не сповзаючи, тоді ліф зможе сформувати правильний розподіл ваги бюста.

При виборі в інтернет-магазині фотографії бюстгальтерів відіграють ключову роль, дозволяючи оцінити такі важливі деталі, як форма і положення чашок, що в результаті допомагає уявити, як білизна виглядатиме на фігурі покупки. Також на фото можна оцінити тип бретелів, будь то класичні, знімні або крос-боді, та їх пошиття. Фотографії допомагають зрозуміти загальну посадку білизни, включаючи висоту бічних частин і глибину вирізу, даючи уявлення про те, як добре він підійде під різні типи одягу.

Як визначити розмір грудей?

Розуміння того, як вимірюється розмір грудей, вважається ключовим аспектом при доборі анатомічно правильного ліфчика. Виконання нескладних розрахунків значно полегшує покупку в інтернет-магазинах. Ось стислий огляд методики зняття вимірів, яка допоможе зробити правильний вибір бра.

Надягніть бюстгальтер з тонким м'яким поролоном або без нього. Важливо, щоб цей ліфчик був вам максимально комфортним. Так як груди у всіх різні, і той же 3 розмір грудей може відрізнятися формою, потрібно правильно розставити акценти вимірів, проводячи виміри поверх білизни.
Проведіть замір обхвату під бюстом. Для цього прикладіть сантиметр до тіла так, щоб він торкався пояса ліфчика. Стрічка має залишатися у натягнутому стані. Вона не повинна перетискати об'єм або бути у вільному натягу.
Вимірюйте об'єм грудей. Сантиметром потрібно охопити виступаючі точки бюста, тобто по центру, і стежити за його паралельним розміщенням.
Запишіть отримані значення. Вони стануть у нагоді далі для обчислення розміру чашок.

Вираховуємо актуальний розмір бюстгальтера та підбираємо потрібне маркування

Щоб визначити свій розмір бюстгальтера, важливо враховувати дві головні метрики:

  • розмір пояса ліфчика, що відповідає обхвату під бюстом;

  • розмір чашки, який обчислюється шляхом розрахунку різниці між показниками, що вже є: значення обхвату під грудьми і параметра її об'єму.

Ось і є всі необхідні дані, тому, щоб дізнатися розмір білизни, звернімося до даних таблиць:

Зверніть увагу, що деякі моделі бюстгальтерів мають таку особливість, як відсутність фурнітури з регулювання довжини бретелі. Тому при виборі такого виробу потрібно врахувати висоту грудей. Висота грудей вимірюється строго по прямій лінії від плеча до самої точки грудей, що виступає.
Є ще важливий аспект, як ширина бретелі ліфчика. У міру збільшення розміру бюстгальтера, бретелі стають ширшими, що актуально для моделей з розміром чашок D, E, F, G. Вони розраховані на створення додаткової підтримки, рівномірно розподіляють вагу грудей, запобігаючи тиску на плечі. Зручно, коли лямки мають поролоновий наповнювач, тому що стають міцними та м'якими.

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна