0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
07.09.2023

Корисні поради при виборі ліфчика - нові тенденції у 2023 році

Корисні поради при виборі ліфчика

Для кожної жінки завжди важливо залишатися у тренді, саме тому починаємо новий рік із модних тенденцій. Цього року перше правило – це комфорт, любов до себе та натуральність. Модні експерти радять віддати перевагу нюдовим відтінкам. Окрему увагу слід привернути до себе рожевий колір у вінтажній варіації. Також трендовими стануть кольори:

Бежевий (нюд)
● Нежно-голубой
Синій
● Марсала
● Бордо

Тенденцією цього року стануть якісні матеріали. Звертайте увагу на бавовну та віскозу, якщо хочете встигнути за сучасною модою. Must-havе жіночого гардеробу – це виріб, який ідеально підійде як самостійна частина образу, так і під жакет. Ми створили для вас ідеальний бавовняний боді, базова модель 7100. Носити його можна як під одягом, так і поверх білизни, залежно від ситуації та становища.

Ще один тренд – висока талія. Трусики з високою талією не тільки створять відчуття додаткового комфорту, а й візуально подовжують ноги, а в комплекті з топом створять єдиний свіжий стиль та гарний силует.
Що впливає на форму грудей та як застерегти себе від неприємних процесів. Нові поради 2022 року щодо вибору якісного ліфчика з мінімальними витратами
Для всіх відомий факт, що правильно обраний бюстгальтер – це гарантія жіночої краси та привабливості. Важливо носити білизну, яка щільно сидить на тілі (чи то трусики чи бюст), але не перетискає плечі, не тисне, при цьому добре підтримує обвислі груди.

Що впливає на форму грудей та як застерегти себе від неприємних процесів. Нові поради 2022 року по вибору якісного ліфчика з мінімальними затратами

Для всіх відомий факт, що правильно підібраний бюстгальтер – це гарантія жіночої краси та привабливості. Важливо носити білизну, яка плотно прилягає до тіла (чи то трусики чи бюст), але не пережимає плечі, не давить, при цьому добре підтримує обвислі груди.

Корисні поради при виборі ліфчика

●Вибираючи бюстгальтер, звертайте увагу на тканину, вона повинна бути м'яка, в міру еластична (матеріал не повинен сильно розтягуватися, щоб добре тримати груди). 
● Чашка повинна добре прилягати до молочних залоз, не викликаючи дискомфорту.
●Бюстгальтер повинен відповідати вашому об'єму та розміру чашки, для цього краще вимірювати свої параметри та звірятися з розмірною таблицею конкретного виробника.
● Правильно підібраний бюст повинен піднімати груди, створюючи гарну форму – це одне з найважливіших значень жіночої спідньої білизни.

Що впливає на форму грудей

Є кілька факторів, що впливають на форму грудей:
● Правильно / неправильно підібрана білизна
● Вік
● Вага (різке скидання ваги, негативно впливають на шкіру, груди будуть обвислі і виглядатимуть вичавленими)
● Конструкція бюстгальтера
● Догляд за шкірою в зоні декольте

Поради при виборі ліфчика

Вивчивши фактори, що впливають на форму грудей, хочу підсумувати, що важливо пам'ятати кілька рекомендацій щодо підбору спідньої білизни, щоб виглядати бездоганно! Будь у вас тисяча бюстгальтерів на будь-який смак або ви щаслива володарка того самого єдиного комплекту - головне пам'ятати про комфорт. А як вибрати бюстгальтер для грудей будь-якого розміру, вам з радістю допоможуть наші фахівці.

Говорячи про стилі, актуальними будуть: ретро, прованс та спортивний.
Все більшу популярність набирає безшовна білизна, натуральні тканини, що дихають – саме це освіжить ваш стиль і додасть комфорту до вашого гардеробу.

Так що пам'ятаєте у 2022 році не забувайте про власне жіноче «Я», наприклад, новий комплект білизни – чим не гарний прояв любові до свого тіла?

Де ж підібрати якісну білизну? У нашому інтернет-магазині! Доставка у ваше місто, постійна підтримка та допомога у виборі та комплекту для наших клієнтів.

Бажаєте отримувати нові новини про оновлення асортименту? Підпишіться на розсилку від ElitaModa.com.

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна