0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
03.03.2024

Який тип бюстгальтера ідеально сяде на 3 розмір грудей?

Чому у продажу зустрічаються ліфчики «двійочки», «трійки», «четвірочки»?

У радянські часи, коли жінки вперше отримали широкий доступ до фабричної спідньої білизни, вони зіткнулися з обмеженим вибором розмірів. Система пропонувала всього шість основних розмірів, розділених на малі, середні та великі категорії, що втілювалися через зміну об'єму чашки та пояса одночасно. Це призводило до того, що багато жінок змушені були набувати те, що було доступно, а потім намагатися обміняти цей розмір на більш відповідний варіант. При цьому вони все одно не отримували гарної посадки нижньої білизни. Та й запит продавцю звучав: мені «одиничку», мені «двієчку», а мені «трієчку». Особливо складною була ситуація у жінок з 3 розміром грудей, оскільки ліфчики такого розміру вважалися універсальними. Їх було багато, але практично нікому не вдавалося отримати анатомічно правильну посадку і привабливий силует.

У наші дні асортимент спідньої білизни значно розширився, і кожна жінка може знайти варіант, що ідеально підходить для неї. Однак відлуння минулого позначаються на тому, що ми здебільшого не вміємо правильно підбирати спідню білизну. І проблема з вибором кращого бюстгальтера при розмірі грудей 3 досі залишається актуальною, тому що неправильно підібраний бюстгальтер може спричинити дискомфорт, навіть якщо він виготовлений із якісних матеріалів та належить відомому бренду.

Підбір спідньої білизни — процес, що потребує особливої уваги. Третій розмір грудей та бюстгальтера — це не просто цифра на етикетці, а результат ретельного вивчення багатьох факторів, таких як:

  • обхват грудей та під бюстом – це базові показники;
  • форма бюста;
  • особливості постаті;
  • зріст та вік.

Тому звернення до фахівця з підбору спідньої білизни – бра-фіттера – може стати стартом до вибору бюстгальтера, який не захочеться знімати.

Чому не можна прив'язати 3 розміри грудей до стандартних позначень С?

У минулі часи радянські позначення параметрів бюстгальтерів, такі як «одиничка», «трійка», «п'ятірочка», орієнтувалися виключно на рельєф чашки, ігноруючи обхват пояса. Так, для регулювання відповідного обхвату використовувалися додаткові ряди гачків та петель, тому нікого не цікавило, 3 розмір грудей — це який.

Сьогодні ж спроби прив'язати радянські розмірні позначення до сучасних буквених чи цифрових маркувань бюстгальтерів приречені на провал. На зміну застарілої класифікації прийшли моделі, що випускаються в однакових розмірах, і розраховані, наприклад, на груди 3 розмір, але формують різний силует і візуальний образ:

  • Мінімайзер — ефективно зменшує візуальний об'єм бюста, розподіляючи його рівномірніше під одягом, ідеально підходить для пишних форм.
  • Бралетт — м'яка модель без кісточок, надає легку підтримку.
  • Балконет — піднімає груди, створюючи гарне декольте; відмінно підходить як для пишного бюста, так і для невеликих форм.
  • Пуш-ап — збирає груди до центру, візуально збільшуючи її; може бути використаний жінками з будь-якими параметрами, але особливо вигідно виглядає на невеликому бюсті.

Тому для розуміння, як визначити розмір грудей 1, 2, 3, недостатньо згадати колишню назву. У цьому випадку також неправильно вважати, що А — це "нульовка" або "одиничка", а В — це "двоєчка", а С і D - це зовсім не 3 розмір. А щоб зрозуміти, який в вас розмір грудей, як визначити це, потрібно враховувати як буквене, так і цифрове позначення на етикетці. А тільки одне з цих значень саме по собі ні про що не розповість. Компанія Elitamoda, наприклад, пропонує бюстгальтери різних моделей більш ніж у 124 розмірах, що говорить про індивідуальний підхід до кожної жінки.

На третій розмір грудей усі ліфчики незручні. Чи так це?

Це міф. І якщо звернутися до брендового магазину спідньої білизни, який пропонує вироби найвищої якості, то вибір бюстгальтера на грудь 3 розміру стане максимально простим завданням. Ми всі знаємо, як виглядає 3 розмір грудей. Це шикарний універсальний розмір, тому під нього у максимальній кількості відшиваються різні стилі бюстгальтерів. І щоб зробити вдалий вибір, достатньо дотримуватися кількох простих правил, які пояснюють, які на 3 розмір грудей параметри важливо враховувати при виборі:

  • Віддавайте перевагу широким бретелям, які зможуть взяти на себе опцію рівномірного розподілу ваги. Не обов'язково знати, скільки важить грудь 3 розміру, проте лікарями доведено, що вона формує достатнє навантаження на грудний відділ хребта. А бретелі з поролоновим прошарком ще більше знижують тиск на плечі.
  • Вибирайте широкий пояс із достатньою кількістю гачків, який зможе щільно облягати тіло одразу під бюстом.
  • Нарешті, спідня білизна повинна подобатися вам особисто, адже якщо вам не подобається ваша грудь 3 розміру, як виглядає вона в бюстгальтері, така покупка не принесе задоволення.

Як повинен сісти бюстгальтер на груди 3 розміру: особливості чашок

При виборі бюстгальтера на 3 розмір грудей, яка чашка буде у ліфчика, має ключове значення. Бра-фітери рекомендують віддати перевагу моделям з високими і щільно прилеглими чашками. Так жінка отримає гарантію, що бюст буде повністю розміщений усередині, залишаючись при цьому трохи піднятим. Ідеальним варіантом є бюстгальтер із:

  • щільними, повнорозмірними чашечками;
  • вбудованими кісточками для додаткової підтримки.

Навіть при бажанні вибрати більш витончений варіант з ажурними деталями на 3 розмір грудей, об'єм у см по поясу повинен бути закритий міцною повітропроникною, приємною на дотик тканиною, а чашка повинна включати щільний матеріал хоча б у нижній частині.

Які моделі бюстгальтерів краще підтримують 3 розмір?

Згідно з досвідом бра-фіттерів найвдалішими варіантами для власниць 3 розміру грудей є такі фасони:

  • Класичні бюстгальтери — ці моделі ідеально підходять завдяки своїм закритим чашкам та універсальним кольорам, таким як бежевий, білий або чорний. Вони особливо рекомендуються для жінок з дуже пишною або витягнутою формою грудей, коригуючи її естетичний вигляд.
  • Мінімайзери або бралетти – це м'які моделі без щільних чашок, з широкими лямками та гладкими, великими чашками, відмінно підходять для домашнього використання, забезпечуючи надійну підтримку без тиску на бюст.
  • Спортивні ліфчики – такі здатні нерухомо фіксувати груди 3 розміру навіть під час активних рухів, завдяки безкаркасній формі та широким бретелям. Це ідеальний вибір для занять спортом та активного способу життя.

А ось до бюстгальтерів з неповною чашкою, такі як балконет, потрібно ставитись із уважністю. Вони не завжди можуть забезпечити необхідну підтримку для третього розміру грудей.

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна