0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
07.09.2023

Як обрати спідню жіночу білизну правильно, визначити розмір?

Напевно, кожна жінка бодай раз у своєму житті стикалася з незручностями носіння білизни невідповідного розміру. У цій статті всі тонкощі правильного підбору.
Чи були у вас складнощі з визначенням розміру при купівлі одягу без примірки? Впевнена, що в часи, коли замовлення ми оформляємо частіше, ніж бачимося з друзями в кафе, замовлення білизни вже ні для кого не новина. Вибираючи спідню білизну, ми знаємо, як буває непросто визначити розмір, який ідеально сидітиме по фігурі.

Як вибрати нижню білизну

Звичайно, важливо враховувати особливості вашого тіла і починаємо ми з базових мірок. Для цього нам доведеться поміряти обхват по грудях і під грудьми за допомогою сантиметра.

ВАЖЛИВО:
1) Обхват грудей: мірка знімається по точках грудей, що найбільш виступають;
2) Обхват під грудьми: мірка знімається по колу під грудьми;

Краще вимірювати свій розмір поверх добре прилеглого м'якого бюстгальтера без поролонової чашки або push-up. Якщо є можливість, попросіть когось допомогти вам, щоб чітко визначити виміри. Стати прямо, плечі тримайте рівно, випряміть спину і почнемо.

Як визначити розмір спідньої жіночої білизни?

По-перше, визначимо обхват під грудьми – об'єм. Далі звіряємося з таблицею розмірів – шукаємо по горизонталі рядок, що відповідає вашим вимірюваним сантиметрам.
По-друге, міряємо обхват по самій точці, що виступає, по грудях. Повертаємось до таблиці розмірів – по вертикалі під значенням з вашим обсягом визначаємо розмір чашки. Роблячи виміри, не піднімайте руки, тримайте сантиметрову стрічку щільно, паралельно до підлоги. Спину тримайте рівно.
По-третє, важливо правильно поміряти обхват стегон та лінію талії. Тепер ви можете правильно визначити розмір і трусиків, і бюстгальтера, якщо вирішили придбати комплект в інтернет-магазині.

Як підібрати спідню білизну жіночу по фігурі?

Це зовсім нескладно, але, якщо виникли складності - ми з радістю вам допоможемо підібрати ідеальні трусики або гарний балконет за фасоном від виробника, тільки напишіть нам.
Правильно обраний розмір – це не тільки важливо для вашого здоров'я, а й головний пункт у виборі білизни, за яку ваше тіло скаже вам: «Дякую».

Який колір спідньої білизни для жінки обрати?

Пам'ятайте, що спідня білизна - це важлива частина жіночого гардеробу і кожна дівчина повинна стежити за всіма нюансами від бретелей до кісточок, матеріал повинен бути щільний, кольори вибирайте за основу класичні:

Яскраві відтінки нижньої білизни також не залишайте поза увагою, адже вони дозволяють виявляти характер та настрій, дотримуватися стилю та заповнювати сірі будні.
Груди повинні виглядати природними, а сам бюстгальтер не повинен бути помітний під одягом. Як вибрати нижню жіночу білизну, яка відмінно підійде поціновувачкам обтягуючих суконь? Особливу увагу приділіть безшовної білизни. Вибирайте модель відштовхуючись від особливостей форми ваших грудей. Також не забувайте про тканину, якщо вона буде приємною шкірі, тоді і одягати такий комплект буде одне задоволення!

На нашому сайті ви зможете підібрати для себе спідню білизну на кожен день та на будь-який випадок. Адже фабрика «Еліта» понад 50 років створює комфорт. Ми навчилися робити комфортну білизну зі стилем. Тепер підібрати модель із якісного матеріалу, з продуманою конструкцією – легко!

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна