0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
07.09.2023

БЮСТГАЛЬТЕР БЕЗ КІСТОЧОК: плюси та мінуси такої білизни - інтернет-магазин Elitamoda

Бюстгальтер без кісточок справжня знахідка, яка з кожним днем набуває все більшої популярності. Його особливість у тому, що він не передавлює ніжну шкіру грудей, комфортний у носінні та практично не відчувається на тілі. Як вибрати ідеальну модель під свої параметри і чому моделі без каркаса надають перевагу представниці прекрасної статі, ми розглянемо нижче.

Бюстгальтер без кісточок: в чому його плюси та мінуси.

Сучасній жінці важливо відчувати комфорт у будь-якій ситуації, тому в її гардеробі має відводитися особливе місце для нижньої білизни високої якості.
Сьогодні виробники пропонують широкий асортимент бюстгальтерів без кісточок будь-яких форм та моделей, тому дуже складно зробити вибір на користь конкретного варіанту.
Виріб без кісточок відрізняється своєю практичністю: він правильно підтримує груди, дозволяє шкірі дихати і завдяки м'якості використовуваних матеріалів не викликає дискомфорт при носінні.

Ліф без каркаса має такі переваги:
1. Він зручний і практичний, чудово підійде для повсякденного носіння.
2. Здебільшого як матеріал використовується бавовна високої якості. Також може використовуватись і інша тканина, яка дозволяє шкірі дихати і не викликає подразнень на тілі.
3. Підібрати білизну можна під будь-які розміри: є варіанти як для маленького, так і великого погруддя.

Переваги бюстгальтера без кісточок

Зручність носіння ліфа пояснюється відсутністю каркасу. За рахунок мінімізації твердих елементів зникають будь-які неприємні відчуття під час носіння. Відсутність кісточки наголошує на природній красі бюста.
Фахівці-мамологи рекомендують носити такий ліф власницям пишних грудей, майбутнім мамам, а також жінкам у період лактації та годування малюка. Це сприяє правильній циркуляції крові в молочних залозах та знижує навантаження на ніжні ділянки шкірного покриву.
Ліфи без кісточок відрізняються широким вибором моделей. Для тих, хто хоче виглядати красиво та сексуально в будь-якому одязі, передбачені стильні ліфи з декоративними вставками та красивими елементами, які облягатимуть та підкреслюватимуть достоїнства бюста. Для любительок активного способу життя існують спортивні моделі, чашки яких підтримуватимуть бюст у надійному положенні, а міцні застібки гарантуватимуть комфорт та розкутість рухів. Утримувати груди допомагає спеціальний пояс. Він може бути вузький та широкий. Все залежить від моделі.

Як підібрати бюстгальтери без кісточок, враховуючи особливості фігури.

Для підтримки грудей у правильному положенні слід звертати увагу на індивідуальні форми вашого тіла. Для жінок з великими об'ємами підійдуть плотні чашки та широкі бретелі, що правильно розподілятимуть навантаження і підтримуватимуть груди у правильній формі. Основне завдання ліфа – прибрати зайву напругу з плечей та спини шляхом правильного та рівномірного розподілу ваги.
Для власниць невеликих грудей передбачені моделі із формованими чашками, які надаватимуть додатковий об'єм. Найчастіше вони виготовляються без додаткових вставних елементів – таке рішення дозволяє підкреслити природні переваги грудей.
У виробах для маленького бюста додатково може використовуватися пуш-ап ефект – це зробить форму грудей ще більш виразною та сексуальною. Його можна надягати під тонкі сукні і не перейматися тим, що матеріал надто прозорий.

Переваги та недоліки ліфчиків без кісточок – вибір правильної спідньої білизни.

За часів популярності пишних ліфів із синтетичних матеріалів, ліфи без каркаса не відрізнялися різноманітністю дизайнів та форм. В основному їх використовували для носіння вдома або як комфортну білизну для подорожей. Зараз все кардинально змінилося – виробники жіночої білизни акцентують увагу не лише на практичності та зручності застосування, а й на зовнішніх характеристиках. Відмінним прикладом є мереживні моделі, які підкреслять сексуальність, нададуть образу жіночності та ніжності.

М'яка тканина та натуральні матеріали роблять ліфи без кісточок справжнім фаворитом у представниць прекрасної статі. Вони безпечні для шкіри грудей, не натирають та не викликають алергічних реакцій на шкірі. Така білизна – справжній ноу-хау сучасного світу, що дозволяє жінкам почуватися красиво та впевнено.

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна