0 800 213 450 (безкоштовно)
Інтернет магазин білизни
Нещодавно переглянуті товари Обрані товари 0
07.09.2023

Білина для нареченої, критерії підбору, тренди часу, рейтинг популярності.

Весілля - одна з найважливіших подій у житті дівчини. Іноді дуже складно підібрати не лише сукню, а й білизну для нареченої. Хочеться виглядати ідеально, порадувати свого чоловіка і, звичайно, саму себе.

Варіантів багато, але щоб вам було простіше визначитися з вибором, підкажемо, як підібрати трусики, бюстгальтер та аксесуари. Врахуємо найгарячіші тренди весільної білизни, щоб кожна наречена блищала на своєму весіллі.

Bride`s Bra

Щоб вам було зручно, бра має бути підібрано під декольте сукні.

Незалежно від того, чи ви любите все біле або тяжієте до сміливих кольорів, можна підібрати комплект для будь-якого типу дівчат. Нареченим, які дотримуються мінімалізму, підійдуть чисті та прості силуети. Це можуть бути однотонні безшовні бра або ніжні варіанти з мереживом та вишивкою. Нареченої, яка хоче заявити про себе, вибирають відверті декольте, напівпрозорі бра, а також бра без бретельок для сукні з відкритими плечима.

Крім класичних варіантів можна розглянути балконет — він відмінно підкреслить ваші форми і зробить образ привабливішим. Балконет теж чудово підійде для відкритої сукні. Часто жінки обирають бюстьє — вони трохи довші за класичний бюстгальтер і більше нагадує корсет. Чашечки можуть трохи оголити і підкреслюють груди нареченої.

Якщо ви обрали закриту сукню, вам дано повну свободу у виборі бюстгальтера. Можете взяти улюблений класичний варіант, де вам буде максимально комфортно. Дівчатам, які хочуть висловити свої груди, підійдуть варіанти з пуш-апом.

Bride`s Panties

Не менш важлива частина комплекту – весільні трусики. Щоб образ виглядав особливо палко, вибирайте трусики в тон бюстгальтеру, так вийде гармонійний комплект. Модель може бути кілька: безшовні або мереживні трусики. З фасонів можуть бути такі: стрінги, хіпстери, корсетні, бікіні, сліпи, бразиліани. А по посадці вибирайте найбільш вдалий варіант: високу, середню або низьку. Знову ж таки відштовхуємося від фасону сукні.

Для сукні, що облягає, чудово підходять трусики з високою талією. Величезний плюс у тому, що будь-які трусики ви зможете з легкістю носити як повсякденні після весілля.

Якщо ви хочете, щоб білизна була максимально простими та лаконічними, підійдуть безшовні трусики. Вибирайте білизну розмір у розмір, так силует буде красивим, а ви почуватиметеся комфортно.

А ось для шлюбної ночі можна придбати ще одні трусики, і тут можна проявити фантазію, поекспериментувати з фасоном і кольором. Червоний і чорний додадуть сексуальності образу, а за фасоном дуже доречними будуть стрінги. Пам'ятайте, що шлюбна ніч - це той момент, коли ви можете вибрати те, на що не наважувалися раніше, і просто звести з розуму свого чоловіка.

Bride`s Accessories

Навіть найяскравіший комплект для білизни буде виглядати незавершено, якщо до нього не додати відповідні аксесуари. Можна вибрати безліч варіантів: панчохи в комплекті з поясом та підв'язки. Взят и білизну такого ж тону або створити контраст це вирішувати вам. Такі базові аксесуари підійдуть до будь-якого сезону.

Pret-a-Porter, или Постельная История

Найголовніша мета спідньої білизни для нареченої - це подарувати їй впевненість в один із найважливіших днів у житті, і, звичайно ж, порадувати свою другу половинку. Потрібно показати своє тіло з найкращого боку. Для першої шлюбної ночі чудово підійдуть халатики, сорочки з мереживом або в сіточку. 

Хочете більш облягаючий варіант - придивіться до боді. Це може бути будь-яке виконання: з вирізом на спині, елегантному декольті або напівпрозорій тканині. Крім того, така річ точно не лежатиме без діла у гардеробі після весілля.

Якщо не можете визначитися з вибором, запитайте, що любить ваш чоловік, тоді ваш образ точно вразить його наповал.

Підібрати для себе найкрасивішу та найстильнішу білизну для нареченої ви можете в магазині Elitamoda. Наша білизна виготовлена з натуральних матеріалів, а ціни вас дуже потішать. Заходьте та вибирайте. Дозвольте собі бути карколомною і коханою в день вашого життя, що найбільше запам'ятовується.

Вибирайте білизну, виходячи з особливостей фігури та фасону сукні нареченої. Білизна має ідеально підходити під образ, бути елегантною, але не псувати загальний вигляд нареченої.

Більше цікавого
Корзина ({{total.items}}) (товарів {{total.items}} шт.)
Для безкоштовної доставки додайте
товарів ще на {{howManyForFreeDelivery}} грн
{{ products[item.id]['brand_name_'+LANG] }} Мод. {{ products[item.id]['model'] }} {{ cutString(products[item.id]['name_'+LANG], 35)}}
Розмір {{products[item.id].size}}
Колір {{products[item.id].color}}
Ціна